Wie ik ben?

Mijn naam is Merel, blogger op mama-/lifestyleblog Lotuswritings.nl, samen met Ro en moeder van de drie prachtige, eigenwijze dochters die je hier op de foto ziet. We wonen met ons gezin midden in de polder, onder de rook van Rotterdam.

Nutteloze weetjes over mij? Ik ben bloedfanatiek in spelletjes, een familiemens, gek op goed gevonden woordgrapjes en lekker eten (lees: chocola, pizza en bitterballen). Daarnaast probeer ik op mijn manier de wereld een stukje mooier te maken door niet zo vaak meer te schelden in de auto, anderen te helpen of zomaar een complimentje te geven aan een wildvreemde. Hoe dat alles leidde tot Bloggen Baart Kunst?

Na ruim anderhalf jaar aanmodderen met LotusWritings ontdekte ik tijdens een blogweekend dat niemand mijn website kon vinden via Google. Sinds die ontdekking ging er een knop om. Waarom niet? Wat kon ik eraan veranderen? En waarom kostte het allemaal zo immens veel tijd om mijn complete website te optimaliseren?

Toch beet ik me erin vast en krikte de cijfers binnen een jaar op van 6.000 naar ruim 25.000 unieke bezoekers per maand – waarvan een groot deel via Google. Inmiddels kan ik mezelf daarom expert noemen in hoe het zeker niet moet, maar gelukkig ook hoe het wél moet.

Om even terug te komen op mijn introductie: helaas kan ik je hier geen bitterbal aanbieden, maar wel helpen met handige tips en tricks. En aangezien ik zo’n beetje alle fouten heb gemaakt die je maar kan verzinnen, is de kans groot dat ik ook voor jou een pasklare oplossing heb. Bovendien laat ik ook andere experts aan het woord over ingewikkeldere zaken (denk: sitesnelheid en technische SEO). Samen, met als doel jou beter te laten bloggen. Doe je mee?

Liefs,
Merel

P.S. Wil je me graag iets vragen of heb je suggesties voor een nieuwe blog? Denk je dat je een leuk gast-blogonderwerp hebt? Laat hieronder dan een reactie achter of mail me en ik kom er zo snel mogelijk op terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *