Handleiding | Hoe werkt de BBK Academie?

De Academie is officieel geopend! Maar hoe werkt het precies? In dit artikel neem ik de meest gestelde vragen met je door.

Meest gestelde vragen over de BBK Academie

Voor wie zijn de cursussen bedoeld?

De trainingen in de academie zijn geschreven voor iedereen die heel graag achter de schermen aan zijn of haar website wil werken, maar enorm opziet tegen de grote berg werk. Voor mensen die een stok achter de deur nodig hebben, praktische tips zoeken en/of gewoon eens écht willen weten waar ze nou mee bezig zijn.

Daarom bestaat elke training uit een praktisch en theoretisch gedeelte. Het is zo belangrijk om te weten waarom je iets doet voor je het uitvoert, zodat je fouten in de toekomst kunt voorkomen. Daarnaast help ik je om ook de blogs die er al staan met terugwerkende kracht te kunnen optimaliseren. Stap voor stap, zodat het van een onoverzichtelijke hoeveelheid kan worden teruggebracht tot behapbare delen. Voor je het weet ga je het net zo leuk vinden als ik!

Wat leveren de trainingen je op?

  • Kennis van SEO én het specifieke onderdeel dat je leert
  • Praktische tips
  • Een website die beter in elkaar steekt en meer structuur bevat
  • Hogere bezoekcijfers
  • Gedegen kennis van je doelgroep: hoe jij hen kunt bereiken en andersom
  • Het gevoel dat je meer grip hebt op wat je precies aan het doen bent

Hoe krijg je toegang tot de cursus?

Na de aanschaf van een cursus in de webshop kan je naar de BBK Academie. Hij staat rechtsboven in het menu, maar je kan ook op de link klikken. Hier log je in – als dat nog niet is gebeurd – met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat je zelf hebt aangemaakt. Daarna krijg je automatisch toegang tot de digitale leeromgeving.

Hoe werkt een cursus precies?

Ik heb er bewust voor gekozen dat je elk hoofdstuk moet lezen voor je door kunt met het volgende. Ondanks dat een aantal van jullie bepaalde voorkennis wel degelijk heeft, denk ik dat je meestal toch weer iets nieuws leert. En zo niet, dan is het vaak fijn je bestaande kennis even op te frissen.

Je klikt in de cursus op het eerste hoofdstuk en onderaan de pagina kan je door naar de volgende. In principe is het heel eenvoudig, maar mocht je iets tegenkomen of klopt het toch niet helemaal voor je gevoel, voel je dan vrij me een berichtje te sturen. Kan via de mail of op socials.

Betalingen

Bij een gratis training krijg je direct toegang.

Betalingen lopen verder via iDEAL. Na het overmaken van het bedrag krijg je toegang tot de training en verloopt alles net zoals hierboven.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Ik gebruik je naam en e-mailadres puur voor zakelijke doeleinden (om je toegang te kunnen geven tot de digitale leeromgeving). Je kan na inschrijving één nieuwsbrief van me verwachten met de optie je echt in te schrijven. Dat is alles.

Heb je na bovenstaande nog vragen? Laat het me dan weten in de reacties, een mailtje of berichtje!

Volg je Bloggen baart kunst al via Instagram?

2 reacties op “Handleiding | Hoe werkt de BBK Academie?”

    1. Leuk! Je kan alvast de gratis cursus Index en no index doen? Deze is vanaf 16 februari € 9,99. Geen enorme investering natuurlijk, maar dan heb je wel vast een beeld van hoe de cursussen ingestoken zijn 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *